Hoe een koelkast te huren

Onze verhuur van koelkasten voor campings in Tarragona en Castellón is heel eenvoudig. Frialq stelt u een service ter beschikking voor levering en verzameling van de koelkast op uw eigen plaats. 


Levering in uw plaats

Levering in uw plaats

de dag dat je wilt

De dag dat je wilt

en zonder borgtoch

En zonder borgtocht!


Reserveringen koelkasten te huur

Levering van de koelkast

 

Frialq biedt een verhuurservice voor koelkasten op de campings van de Costa Dorada in Tarragona en aan de Costa del Azahar in Castellón.

De koelkast wordt geleverd op de aangegeven plaats en op de dag die is afgesproken in de bevestiging van de reservering. Een afleveringsbewijs zal worden afgeleverd met de begin- en einddatum van de huur.

Furgoneta de Frialq para el alquiler de neveras

 

ZEER BELANGRIJK: Om de koelkast te kunnen leveren, moeten we de plot kennen. U kunt contact met ons opnemen via de e-mail frialq@hotmail.com (tot 24 uur voor uw aankomst) of op de volgende nummers: 616 472 318 (Costa Dorada area) of 609 803 775 (Costa Azahar area).

Betaling 

Frialq factureert de huur van de koelkast voor de nachten die worden verbruikt.

☆ De betaling voor de koelkast gebeurt op het moment van levering in contanten, zonder dat u een aanbetaling hoeft te doen.

 

De koelkast verzamelen

De koelkast wordt opgehaald op de dag die wordt aangegeven op het moment van levering. Op de afleveringsbon verschijnt deze als het einde van de huurdatum. De ophaaltijd kan variëren afhankelijk van de camping en zal plaatsvinden tot 12:00 uur.