Com llogar una nevera per a càmping

El funcionament del nostre servei de lloguer de frigorífics per a campings a Tarragona i Castelló és molt senzill. Frialq posa a la vostra disposició un servei d'entrega i recollida de la nevera a la vostra parcela.

 

 


Frialq us entrega la nevera a la vostra parcel.la

Entrega de la nevera a la vostra parcel.la

Frialq us entrega la nevera el dia que vulgueu

El dia que ens indiqueu

El lloguer de la nevera es fa sense dipòsits ni fiances

¡I sense depòsits ni fiances!


Reserva de la nevera

Reservar nevera de lloguer per a camping

Entrega de la nevera

Us recordem que Frialq presta servei de lloguer de neveres als càmpings de la Costa Daurada a Tarragona, i de la Costa del Azahar a Castelló.

La nevera us serà entregada a la vostra parcel.la el dia indicat en la confirmació de la reserva. Així mateix, se us farà entrega d'un albarà d'entrega on hi constaran les dates d'inici i finalització del lloguer.

Furgoneta de Frialq per al lloguer de neveras

 

MOLT IMPORTANT: 

Frialq realitza l'entrega dels frigorífics durant el matí. Per a poder realitzar l'entrega de la vostra nevera, necessitem conèixer la parcel.la en la que us instal.lareu. Ens la podeu indicar a través del correu electrònic frialq@hotmail.com (fins a 24 hores abans de la vostra arribada) o trucant als telèfons següents: 616 472 318 (zona Costa Daurada) o 609 803 775 (zona Costa Azahar).

Pagament de la nevera

Frialq us facturarà el lloguer de la nevera per nits consumides. 

☆ El pagament de la nevera es farà en efectiu en el moment de l'entrega, sense que sigui necessari el pagament de cap dipòsit.

 

Recollida de la nevera

La nevera es recollirà de la vostra parcel.la el dia indicat en el moment de l'entrega. L'horari de recollida podrà variar depenent del càmping i es durà a terme fins a les 12:00 hores.